Könysimme yhdessä eilisiltana musiikkiopiston viulistien ystävänpäiväkonserttiin. Sali oli täpö täynnä vanhempia, lapsia ja isovanhempia. Esiintyjien pukukoodi on, kuten soittajilla ainakin, musta-valkoinen. Murulla oli soma valkoinen mekko, mustat legginsit ja kengät. Tummat hiukset oli kammattu ylös nutturalle. Yhteissoiton jälkeen Muru pääsi esittämään Weberin Metsästäjien kuoro -kappaleen, josta opettaja sanoi jälkeen päin: Hyvin soitit.  

Mitä olen n i i n kaivannut – kävelyä pakkasraikkaassa aurinkoisessa säässä kaupungin aamuruuhkan hiljennyttyä. Kaksi ja puoli kuukautta on mennyt kenkkukoiven kanssa kärvistellessä, kepin kanssa tai ilman. Pahimmillaan puoliksi linkussa Toisen käsipuolessa ovelta autoon, autosta apteekkiin tai johonkin muuhun asiointipaikkaan ja takaisin kotiovelle. Määränsä kutakin ihminen sietää, olen huomannut, että on alkanut ärsyttää.

Viikon verran olen nyt nukkunut paremmin, kävellyt suorassa kuin ihminen. Uskaltaudun pienelle lenkille lähikatuja pitkin sauvat tukena ja Toinen mukana. Jäisille metsäpoluille en tohdi lähteä seikkailemaan. Loppusuoralla lonkka alkaa jo viestittää.  Miten muutamassa kuukaudessa ehtii tulla näin kankeaksi? Tajuan, että vaikka jalkahermo rauhoittuu, edessä on vielä sisua vaativa lihaskunnon palautusurakka.

  • Voi, toivotan hartaasti hyvää kuntoutumista ja kipujen katoamista! Onneksi sinulla on voimaa antavia ja ilahduttavia kokemuksia kuten lastenlasten elämään osallistuminen.

    Kommentin jätti Annikki · sunnuntaina 19. helmikuuta @ 09:37

  • Sain tänään kuulla messun kirkkokahveilla, että eräs ystävien ryhmä, joka näki minut keppeineni maanantaina oli rukoillut puolestani. Ja minä ihmettelin, kun nukuin seuravan yön hyvin pitkästä aikaa ja aamulla hermopinne oli ilmeisesti lauennut, koska raastavaa kipua ei enää tuntunut eikä se ole palannut. Kiitän rukouksia kuulevaa ja ihmisiä rakastavaa Isää.

    Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntaina 19. helmikuuta @ 14:59

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.