Ihanaa, että olet siellä, vaikka enhän minä sitä tiedä, kun kommenttiloota oli tietämättäni mennyt talviunille rakkaan blogineuvojani viimeisimmän säädön jälkeen. Asia on jo korjattu. Talviuniepisodista oli hyötyäkin: normaali kasa kaikenmaailman robottien lähettämää roskapostia kuivui saman tien. Annikille ja Merillekin kiitos, että otitte puheeksi. Nyt loota toimii, olen itse testannut. (Yksityiskohtainen toimintaohje, jos sellaista kaipaat, on maanantain kommenttilaatikossa.)  – Vuorovaikutus on mannaa!

 • Keskustelusi lastenlastesi kanssa oli niin hyvä!! Olen lukenut sen monta kertaa. Ja yrittänyt myös lähettää sinulle viestiä… Onnelliset lapset!

  Kommentin jätti seija jokilehto · perjantaina 25. marraskuuta @ 13:35

 • ellinoora. aina kun kaipaan rauhaa, tulen tänne sinun luoksesi. näitä tekstejäsi kun luen, tulee itsellekin tarve jakaa juuri se, millä on merkitystä. aina ei tietenkään ole tarvetta puhua, ei tarvetta kertoa, on vain hämmästelyä tämän kaiken ihmeellisyyden keskellä.

  mutta juuri tätä on ihmisyyden ihanuus; yritystä saattaa lähimmäisten piiriin hyvyys ja rakkaus, jotta muutkin ymmärtäisivät itsestään sen, mikä on hyvää ja mielekästä.

  ps. tykkään siitä, että tämä kaikki täällä on pientä ja täysin omaehtoista. ei mainoksia sivussa, yläpalkissa, eikä lopussa. mainostat asioita vain ja ainoastaan itsellesi.

  Kommentin jätti meri · perjantaina 25. marraskuuta @ 20:30

 • Kiitos sanoistasi, Meri.
  Ja: aina kun kaipaan sytykettä ajatuksilleni, tulen sinun luoksesi. Unkurissa roihuaa lämpimästi, viisaasti ja joskus repäiset ihanasti rikki tyynen rauhani ja saat näkemään toisin.

  Kommentin jätti Ellinoora · perjantaina 25. marraskuuta @ 21:43

 • tämän vielä halusin tulla tänne tuomaan. laulu kolmesta puusta riipoo sydäntäni tällä hetkellä kovasti: https://nuoruuh.wordpress.com/tag/jukka-leppilampi/

  Kommentin jätti meri · perjantaina 25. marraskuuta @ 21:31

 • Seijalle: kiitos sanoistasi. Et voinut tietää, mutta juuri nyt sanasi lääkitsevät.

  Kommentin jätti Ellinoora · perjantaina 25. marraskuuta @ 22:06

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.