Senioritanssi on osoittautunut erinomaiseksi aivovoimisteluksi. Miten itsestään selvänä ihminen pitääkään vasenta ja oikeaa tai myötä- ja vastapäivää arkikuvioissaan – annas olla, kun niihin yhdistetään vaihtoaskelia, erilaisia käännöksiä, taputuksia, jalanheilautuksia, käsikynkkäpyörähdyksiä ja parinvaihtoja. Kyllä väliin niin nauruksi pistää että. Eikä se mitään, jos ei vielä mene ihan oikein, aina joku osaa ja vetää mukaan.

Senioritanssi on hauskaa siksikin, kun siitä puuttuvat oheiskuviot, kilpailu, flirttailut ja tyrkkyyt, klähmijät ja humalassa toikkaroijat.  Senioritanssissa yhdistyy rytmiliikunnan ilo sosiaaliseen tasavertaisuuteen: isossa piirissä kasvokkain, käsi toisen ihmisen kädessä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.