P6033788

Kuopusko sai Traktorin 1970-luvun lopulla, ehkä muistoksi maalla vietetyistä kesistä? Uskollisesti se on kulkenut muutoissa mukana,  ja asustellut pihavajassa. Uusi leikkijäsukupolvikin on nyt jo kasvanut ulos näiltä polkimilta, ja ohjauspyörä on kahdesta kohtaa poikki. Traktori on ollut pihasyreenin alla tämän kesän ja tietää, että sen taru on lopussa. Kiitos monista hauskoista retkistä pihassa, puistossa ja kotikadullakin.

  • Miten paljon elämänkokemusta ja -iloa onkaan tuo polkutraktori kantanut mukanaan! Ja nyt sen aika on täysi? Haikeaa, todella haikeaa. Minä olen löytänyt oman kolmipyöräisen pyörän 50 vuoden takaa. Kyllä on muistot pinnassa, vaikka pyörästä on paljon kulunut puhki.

    Kommentin jätti mehtäsielu · sunnuntaina 11. syyskuuta @ 19:16

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.