WP_20160614_13_15_25_Pro

Maanantaina kävimme ihailemassa tuoretta ja luvallista taidetta kaupungin purkuun määrätyistä kiinteistöistä. Seurasin graffititaiteilija Salla Ikosen työskentelyä. Jälki oli loistavaa. Salla kertoi, ettei tyttömaalareita ole monta Suomessa hänen lisäkseen.

Ja tänään sitten satoi, aamuyöstä lähtien, tämän tästä ja oikein kohisten. Oi miten ilma raikastui, kaupunki pesi kasvonsa, ja koko luonto sai elähdyttävän vesikasteen. Ehkä huomenna luonto saa lisää vettä janoonsa, toivon. Onneksi ukkospilvet kiersivät meidät kauempaa. En ole mitenkään urheimmillani ukkossäällä, Toinen taas seisoo mieluusti katsomassa salamoita kuin parastakin ilotulitusta.

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.