P5223746

on niin täyteläinen olo kuin lasten kanssa vietetyn yökyläsession jälkeen vain voi olla. millaisia säitä olikin, tuulta, aurinkoa ja pilveilevää, aamupäivät kuluivat puistoissa ja muu aika vaihtelevasti kymmenien erilaisten puuhien merkeissä Vaarilan tutuissa huoneissa. 

näitä hetkiä en vaihtaisi mihinkään, ovat painonsa kultaa.

  • Tunnistan tunteen, kun kaikki energian rikkaus on läsnä. Oman elämän hiljaisuus soi huoneissa, kun ovat lähteneet. Nyt on teillä tämä aika. Sekin muuttuu toisenlaiseksi.

    Kommentin jätti Annikki · maanantaina 13. kesäkuuta @ 20:24

  • Niin, tottahan on, että hiljaisuus on hoitavaakin lasten palattua kotiinsa. Muta se energialataus, jonka saamme heiltä, on kuin Pohjanmeren suolapulssi Itämerelle! Pitkään jälkeen päinkin riittää se lataus, kun muistelemme lasten iloa, juttelujamme, yhteistä puuhailua ja heistä säteilevää rakkautta ja luottamusta. Elämälle kiitos, sain heiltä paljon!

    Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 13. kesäkuuta @ 21:52

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.