1

Useampikin taho on pitänyt Angry Birds-elokuvaa rasistisena ja maahanmuuttovastaisena. Red suhtautuu epäluuloisesti lintusaarelle saapuviin possuihin, vaikka porsaat käyttäytyvät mitä ystävällisimmin. Redin ennakkoluulot osoittautuvat oikeiksi, possut ovat umpikieroja valloittajia. Sota alkakoon. – – – Kun vauhtiin on päästy elokuvasta on löytynyt myös terroristeja, natsisymbolismia ja Yhdysvaltain sotahulluuden ihannointia.

– Mitä tuohonkin nyt sanoisi, itse elokuvaa näkemättä. Vaikka, no huhhuh. Ettei vain kateus puhuisi. Ehkä olisi aiheellista tarkastella myös japanilaisia, kiinalaisia ja amerikkalaisia animaatioita, jos vaikka.

2

Nuori ensisynnyttäjä kuoli hätäsektion jälkeiseen massiiviseen verenvuotoon Helsingin Kätilöopiston sairaalassa. Hoitovirheperustainen rikosilmoitus on tehty ja oikeudenkäynti on meneillään. Uutisen mukaan jouduttiin hätäsektioon, jonka jälkeen äidin tila romahti.

– Tämä ei pitäisi olla mahdollista, mutta tapahtui silti. Syytteessä oleva hoitohenkilöstö kiistää tietenkin syyllisyytensä. Hoitajat ja lääkärit ovat toki ihmisiä vain, mutta ilmeistä on, että kohtalokkaita virheitä on tehty.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.