P3309036

Arvokas ikoniliina roihahti tuohuksesta eräänä päsiäisenä

 

Kristus nousi kuolleista, kuolemalla kuoleman voitti ja haudoissa oleville elämän antoi…

Pääsiäisen sanoma on sanoma kuoleman voittajasta ja iankaikkisen elämän mahdollisuudesta kaikille, jotka uskovat. Kirkon voi polttaa, mutta sen sanoma ei pala tulessakaan.

  • Olet oikeassa. Miten järkyttävää, että joku voi mennä polttamaan kirkon. Sinulla oli tosi hyvä kuva tuosta tuohuksesta, noinhan siinä juuri kävi. Mutta Jumalan sana ei pala eikä palanut! Tuosta nuoresta juristista…noita on kuule paljon, joilla ei ole yleissivistyksenä tietoa, että miksi esim pääsiäistä vietetään! Ja miksi pääsiäisen paikka vaihtelee. Joskus on tehnyt mieli kysyä opettajilta, ala-asteen opettajilta, että mitä te opetatte lapsille tai jätätte opettamatta.

    KOne ilmoittaa, että identtinen viestini on jo olemassa. Vaikeuksia kommentoinnissa, hmm?

    Kommentin jätti vilukissi · maanantaina 28. maaliskuuta @ 10:29

  • Kommentit eivät tule heti näkyviin, vaan jäävät odottamaan hyväksyntää, ellei ’roskasiivilän’ pakolliset ole täytetty oikeassa järjestyksessä rivi riviltä, jos blogiosoite on, se tulee muodossa http://www. Sitten kommenttiteksti, klikkaus ruutuun ”I’m not a robot” sekä lopuksi ”lähetä”.
    Mukava kuulla sinusta! Minä kun en ole facebookiin mennyt, moni blogiystävä on kadonnut sinne näiltä hitaamman kirjoittamisen seinustoilta. Käyn kyllä aina katsomassa, mitä Kissille kuuluu, jos jotain kirjoitat blogiin.

    Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 28. maaliskuuta @ 18:56

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.