PC223420

Voi että, olisi edes se talvi! Mutta joka tapauksessa tänään on vuoden lyhin päivä, siis auringonnousun ja -laskun ajoin mitattuna. Niinpä toivoa vain voi, että tuleva vuosi alkumetreillään toisi muutaman sentin luntakin.

Tänään käymme etsiskelemässä joulun kalatarjottimelle jotain hyvää. Ihmettelen joka vuosi miksi kalastajat lahjoittavat ison petokalan presidentille jouluksi. Eikös se ole niin, että mitä isompi hauki, sen puisempi liha. Meille ei silakkakaan maistu, ehkä se graavilohi olisi syöjien mielestä paras, jollei sitten siikaa satu saamaan.

  • Niin tosiaan, nyt alkaa päivä pidetä! Valoa kohti on mukava mennä. Kiitos tämän vuoden antoisista kirjoituksista!

    Kommentin jätti annikki · tiistaina 22. joulukuuta @ 13:32

  • Valoa kohti, valoa kohti!

    Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 23. joulukuuta @ 17:01

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.