Kun kalenteri näytti eilen viikon ensimmäistä ohjelmatonta päivää eikä satanut, inspiroiduimme pihatöihin. Isommat oli jo tehty, jäljellä oli viimeisten lehtien haravointi sisäpihalta, rapunpielistä ja talon päädystä. Toinen myös sahaili vaahterasta aiemmin katkaistut alaoksat takkaan mahtuviksi. No, hommat tuli tehtyä. Saimme raikasta syysilmaa ja tyytyväisen olon. Arvattavasti minä sain myös ne tavanomaiset jälkisäryt tänään.

Olemme huomanneet, että yksi meno tai kotityö päivää kohti on sopiva tässä iässä. On myös tärkeää, että vanheneva ymmärtää jättää – mahdollisuuksien mukaan – vapaita päiviä. Ei olisi ollut yhtään niin inspiroivaa, jos kalenterissa olisi lukenut: haravoi piha.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.