P5032253

P5032250

Murusen synttärikutsuilla oli hauskaa hulinaa. Serkuksia oli koolla yhdeksän, vain merentakaiset puuttuivat. Lisäksi paikalla oli ystäväperheen pikkuväki. Vanhin serkkutytöistä  liihotteli kevätkeijuna ja Murunen edusti prinsessa-lookia. Poikaserkuista vanhin oli pessyt tukkaansa punaväriä vappuiloksi. Ohjelman jännittävin osio päivänsankarin osalta oli tietysti lahjapakettien availu, ja niitähän oli runsaasti. Pöydän ääressä lapsilauma, mummot ja vaarit ja muut aikuiset kajauttivat reippaasti paljon-onnen-laulun sekä suomeksi että englanniksi. Muru puhalsi arvokkaasti neljä kynttiläänsä ja sekä jäädykekakku että Barbiekakku maistuivat juhlijoille! Ohjelmassa seurasi piiloleikkiä, ongintaa sekä tanssisessio, jonka alussa pojat pujahtivat palloilemaan pihalle. ”Miten kauan tää tyttöjen prinsessameininki oikein jatkuu”, ihmetteli Murun nuori kummieno, ja tädit valistivat: Iän kaiken, tottakai!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.