viikot adventtia ja joulua kohti kuljettaessa ovat monelle vuoden kiireisintä aikaa. kaupunkimme keskustaan ovat joulutähdet jo syttyneet, ja moni on ripustanut parvekkeelleen tai pihapensaisiin valoja. minulle tämä aika merkitsee nyt tiettyä hiljaiseloa, keskittymistä, haavojen parantelua. toivon  uutta asennetta jouluvalmisteluihin: ihmisten välille rakkautta, joka ei maksa mitään. rakkautta ei rahalla saa eikä paljo tavara tee onnelliseksi. 

  • Minusta joulu aloitetaan liian aikaisin, helposti käy niin että sitten itse joulu ei enää tunnukaan miltään. Yritän sinnitellä etten menisi siihen mukaan. Mutta helposti alkaa itsekin olla joulussa, kun kaikkialla tursuaa joulumainokset. Ihailen niitä, joilla on joulupaastonsa, he tekevät toisella tavalla joulunsa, tyhjentämällä.

    Kommentin jätti mehtäsielu · sunnuntaina 23. marraskuuta @ 17:27

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.