Sitä ei kuulkaa moni tiedä, minkämoinen kippuraan kiskova röhönauru Pissismummolassa puhkesi radion keskipäivän uutisten aikaan. Viimeinen kesäkärpänen pyörtyi kauhusta ikkunalta kukkaruukkuun, ja keittiöön eksynyt makeanperso ampiainen pisti vahingossa appelsiinin kuoreen ja juuttui piikistään siihen erittäin lyhyeksi loppuelämäkseen.

Ei muuta, mutta kun kerrottiin vakavalla äänellä, että eräs valtakuntaa seitsemän vuotta Itellana palvellut yritys on muuttanut nimensä. Se on tästedes Posti.

  • itellaan siirtymistä puolusteltiin aikoinaan sillä, että posti reagoi sekä omaan että ympäröivän yhteiskunnan muuttumiseen. antoivat sellaisen lausunnon, että kehittyäkseen on katsottava eteenpäin.

    kyllä minäkin nauroin kun kuulin että itella, omaa sukuaan suomen posti, nyt yhtäkkiä taas muisti omat 400-vuotiset juurensa.

    Kommentin jätti meri · tiistaina 19. elokuuta @ 00:37

  • Niin. Yhteiskunta muuttuu ja reagoida pitää, mutta järkevästi suitsien muutosvimmaa sentään. Peruskoulukin määriteltiin aikanaan ala- ja yläasteeksi Ruotsin mallin mukaan. Monessa kunnassa, myös kotikaupungissani, on jo palautettu nimeksi alakoulu ja yläkoulu.

    Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 19. elokuuta @ 10:20

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.