”Elämä on usein kuin kaoottisena tursuava vaatekomero. Ihminen rakentaa itselleen tilan, josta loppuu happi. Loppuu myös ilo ja käsitys tärkeysjärjestyksistä. Ihmissuhteissa määrä sekoittuu merkitykselliseen. Suhde itseen hämärtyy. Mikä minä olen?”

-Reetta Meriläinen, HeSa, kolumni 13.5.-14

*
”Jos luulet saaneesi jotain ilmaiseksi, et ole vielä saanut laskua.”

-Heikki Silván, yliviivainsinööri, toisinajattelija, kolumnisti; Sähkö & Tele -lehti 3/2014

  • Laskua odotellessa nauttikaamme kesästä. Sen pitäisi olla vielä ilmaista. Tursuavista vaatekomeroista tuli mieleen tämän päivän uutinen: että vaatteistakin on tullut kertakäyttötavaraa, jotka heitetään roskiin, kun on kerran käytetty.

    Kommentin jätti mehtäsielu · keskiviikkona 4. kesäkuuta @ 21:31

  • Omat komeroni eivät juuri nyt tursuile, mutta vein juuri roskiin rikki hiutuneen vanhan pussilakanan ja tunsin pienen omantunnonpistoksen. Harmittaa, kun lumppukeräyksiä ei enää ole (vaikka hävyttömimmät sanovat sellaisiksi keltaisia UFF-keräyslaatikoita) enkä minä ole käsityöihminenkään. (seliseli…)

    Mutta kesä on ihanaa aikaa!

    Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 5. kesäkuuta @ 12:06

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.