Pihamittari näyttää kolmeakymmentä. Huh. Toinen tuli pyöräilylenkiltä, joka jäi 11 kilometriin.  – Ei tuolla pyörätiellä jaksa, sanoi. Olin käynyt sauvalenkillä aamulla ja ollut läkähtyä jo viiteen kilometriin. Hiki virtasi, metsän varjossa jaksoi paremmin. Vettä, vettä ja taas vettä.
Ei tässä jaksa katsoa leijonajoukkueen peliäkään. Tuommoista. Kunhan eivät häviäisi vielä kasakoillekin.

  • helle jakaa ihmiset. toisen mielestä helteen tulisi haihtua ja lämpötilan asettua tuonne viidentoista asteen tuntumiin mikä on pohjoisille kansoille sovelias lämpimän vuodenajan keli. toinen on sillä kannalla, että helle saisi jatkua ikään kuin ei aikoisi lopettaa olemistaan ollenkaan. helle on lomailijan onni mutta maajussin painajainen. aurinko grillaa ihmisparan äkkiä punaiseksi ja hikiseksi. toivottavasti kaikki saavat tämä kesänä oman mieliosansa säästä.

    meri

    Kommentin jätti meri · keskiviikkona 21. toukokuuta @ 10:06

  • Niinpä. Säästä tykkääminen tai sen sanominen ääneen mitä tykkää on aina riskaabelia. Sitten on meitä meikäläisiä, joiden elimistö on helteestä ihan omaa katkeraa mieltään. Minun helvettini olisi varjoton sahara.

    Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 21. toukokuuta @ 11:14

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.