No nythän se taannoin pohtimani juttu toteutui, tuli perjantai, joka tuntui ihan maanantailta. Toimerruimme lähimpään isoon kauppakeskukseen asialle ja katselemaan mitä kaikkea on tarjolla mitä ei tarvita. Toinen talutti minut vempainosastolle esitelläkseen uusinta ja virtaviivaisinta näyttöä, joka kuulemma olisi nettiaparaattiini entistäkin hyvää vielä parempi. Muoto ja kuva kyllä ilahduttivat silmää, mutta kun nykyinen näyttökin on ihan voimissaan. Sama ongelma kuin puhelimen kanssa. On niitä vaikka miten koreita ja nokkelia, mutta kun tuo nykyiseni on ihan ok, vaikkei olekaan viimeisintä mallia. Taidan olla kerrassaan kulutushaluton ja Toistani kustannustietoisempi (=itarampi) näissä aparaattiasioissa. Rättiosastoilla puikkelehtiessa toistuu sama. On nättiä ja kivaa paikat pullollaan, mutta kun ei välttämättä tarvitse mitään.
Se hyvä puoli maanantaiperjantain aamupäivän kauppakierroksessa oli, että väkeä oli vähän,  sai katsella rauhassa. Tuli sitten hoidettua nekin ostokset siinä sivussa, mitä varten oikeastaan lähdettiin. 

 • Minun on todella vaikea edes mennä kaikenmaailman tavarataivaisiin ja olen melkomoisen väsähtänyt näihin alati jatkuviin tekniikan muutoksiin ja apsien päivityksiin. Olisi kannattanut pysyä vanhakantaisessa puhelimessa. Voi, miten joskus kaipaan aikaa, jolloin oli vain se lankapuhelin eikä muuten aina sitäkään. Lähin saattoi olla naapurissa. Ajattele, kotikodin puhelinnumero oli 19. Ei tarvittu sen enempää muita numeroita, ja kommunikointi onnistui.

  Kommentin jätti Liisa · tiistaina 6. toukokuuta @ 14:14

 • Liisa,
  sait minut muistelemaan entisiä puhelinnumeroita. Lapsuusmaalla oli meilläkin seinäpuhelimen numero vain 110. Sitten on ollut lukuisa määrä erilaisia numeroyhdistelmiä, joista suurin osa on unohtunut. Joskus pitemmän puhelun aikana alkaa tulla ikävä lankapuhelinta, kun korvallinen tuntuu paistuvan.
  Unohdan mieluusti kännykän kotiin kaupungille lähtiessä, ellen tiedä sitä tarvitsevani. Joskus aparaatti jää äänettömälle päiväkausiksi.
  Mies valittaa jatkuvasti ns. palvelunumeroista, joissa ei saa mitään asiaa hoidetuksi, eniten valitusta tulee elisasta. Tässä maailmassa ei ole yksinkertaista elää.

  Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 7. toukokuuta @ 09:45

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.