Yhtenä päivänä ovikello soi. (Se on aina tapaus, sillä ei täällä usein soitella.) Meillä Toinen hoitaa ovikelloasiat, koska hän on myös taloyhtiön vastuuhenkilö. Postinjakaja siellä pyyteli anteeksi, että hänen laukkunsa oli melkein syönyt yhden kirjeen. Kirje oli hieman kärsinyt jakopäivän sateesta. Se olikin tärkeä, sillä siinä oli minulle kutsu terveyssysteemiin infotilaisuuteen.

Toisena päivänä ovikello soi. Siellä oli taas Postinjakaja. Tällä kertaa hän pahoitteli kovasti, että oli jotenkin epähuomiossa onnistunut tiputtamaan naapurin postin meidän lukolliseen laatikkoomme. No, Toinen marssi hänen perässään postilaatikkoa avaamaan. Postinjakaja setvi sisällöstä naapurille kuuluvat ja toimitti ne oikeaan paikkaan.

Kolmantena päivänä Postinjakaja riemastutti minut pois paikoiltani kantamalla laatikkoomme kortin, joka kertoi, että Kuopus ja Ystävätär olivat olleet pari viikkoa sitten Teneriffalla, kirjeen, jota olin jo kovasti odottanut ja yllätysihanan kirjeen, jonka päällä luki MUMMELI. Sen sisältä löytyi hieno piirustus, jonka taiteilija on Murunen.

Odotamme kiinnostuneena, mitä aktiviteettia postinjakajan laukku järjestää meille ensi viikolla.

  • Postimies ei soittanutkaan kahdesti, vaan kolmesti ja viimeisellä kerralla sait mieluista ja tervetullutta postia. Suloisia nuo pikkutaiteilijoiden piirustukset.

    Kommentin jätti simpukka · perjantaina 14. maaliskuuta @ 21:50

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.