Nonnih. Pissismummolasta, päivää teitillen. Mummolla on  ongelma. Ette vai usko, mutta hen on todellakin aivan oikeasti Hahmo. Mitäkö? juuei, ei niissä putouspileissä, joita kuvaloota pitää pyhäpäivän ratoksi, vaan ikiomassa virtuaalilootassaan. Mummolla siis on ongelma, osimoilleen niin. No, nyt hen vissiin romahtaa, ko se juttu on auki koko virtuaaliväen nenän eessä. – Mihi myö männää tätä nauramaa, sanois P.Mummon iki-ihana Iita-täti, jos hää eläis.

Mummopissistä alko kiinnostaa ihahitoksee et miltä henen Hahmo teitin silmissä näyttää? Puhukaavaan’puhukaavaan! Niittinuttu vaintsänkestävät piikkohousut? Sutturanuttura vai puolikaljusiilinuppi? Pullerokullero, saliangervo vai sidukkaiitu? Monomummo vai korkkarikaija?

Aijuu. Se Ongelma. Semmone on. Tsiigaa ny snadisti, mut P.Mummo ei oikeesti voi olla bä-uskottava mummopissishahmo ilman Hokemaa, eihä? Juuei, mut mistä sen nyt tähä tempasee. Hätä on jo hameessa, tilulii. Äänestäkää ihmiset tai hen putoo pelistä!

 • Mie ainaskii äänestäisin Pissis-mummoo! Tuhat peukuu ja sillee. Mut se hokema: Kantsii kysyy lapsenlapsilta, ett mitä hyö ehottaa. Ett mitä se >Pissis aina hokee. Juuei, eijuu….Pissimummo heitti nyt pahan: miltä Hen näyttää. Jotenkin miusta tuntuu että on karjalaisen ja stadilaisen ristetytys, aina iso pilkki silmäkulmassa vai pitäisikö sanoa uusmodernissanutturassa. Uuusperinteisen moderni avarakatseinen ollimainen ilme (vrt pakinoitsija Olli), jolla voisi olla rokkikenkä toisessa jalassa ja skeittauslauta kainalossa ja toisessa jalassa 50-luvun kiiltonahkakävelykenkä. Juuei, eijuu, runokirja toisessa kainalossa ja Augustinuksen tunnustuksia repussa, korvanapikat korvissa, josta tulee Bachia toiselle ja räppiä toiselle korvalle. Juuei, ei juu, kaikenlaiset muutkin vaihtoehdot olisi mahdollisia

  Kommentin jätti mehtis · torstaina 27. helmikuuta @ 06:58

 • Oi, P.Mummo täälä kiittää ja kumartaa ja melkein niiaaki ja on niin otettu että! Et Hen on saanut aineski yhden äänen! Putousuhka taitaa silti vielä olla Mummon päällä. Oikein nyt tärisyttää. Mutta Hen sanoo: MIE en romaha!

  Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 27. helmikuuta @ 10:58

 • Määki oon vähän miettiny, että minkälainen hahmo toi pissismummo saattais olla… onko se nuori tyttö ja mummo samassa paketissa, tehopakkaus, punahuulinen ja fiinissä nutturassa, josta putoilee hallitun heinosti kiharrettuja kiehkuroita tai pitkät hiukset silleen jenkkinaisten tyyliin nuorekkaasti laitetuna. Vai tekeekö asenne mummosta pissismummon ulkonäköä enemmän? Lakkaako pissismummo rakennekyntensä hienosti monimutkaisilla mutta tyylikkäillä koristeilla viimeistellen? Pissismummo ei kuitenkaan taid ottaa itseään aivan kamalan vakavasti. Onkohan pissismummolla muitakin hahmoja takataskussa?

  Kommentin jätti Marikki · perjantaina 28. helmikuuta @ 19:09

 • Jopas, jopas, nyt kilahti ylämummoon 😉 Juuei, ei sentäs ylösrakennettu ole Mummon kynnet, luomut on. P.Mummo hen on kerran nähnyt oikein läheltä ylösrakennetut sormenpäät ja aivan säikähtyi, niin kovin ne kimalteleiksen. Pystyykö niillä mitää tekemään ihminen? Jos semmoset antaa laittaa, istuuko sitte kynsiään ihailemassa lopun päivää? Entäs seuraavana päivänä? Tylsäksi käy kolmantena viimeistään. Asenteella mennään, juu, sillä pääsee lujaaki, jos tarvis on.

  Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 3. maaliskuuta @ 04:09

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.