En liene ainoa, jota on alkanut kyrsiä kielen vartijain toimistoissa puhaltelevat uudet tuulet. Koska kyrsiminen on ikävä tunne, on varmaan parasta opetella sen sijaan kärsimään ja alkaa se pian. Alkakoot muut tekemään ja kohkaamaan siitä, että niin on oikein, saan olla se jäärä, joka ei kielikorvaansa lotkauta moisille kotkotuksille. Niillä mennään, mitkä opittu on ja muille höpönhöpön. En rupea periksi antamaan, vaikka pyörtävät muinaiset pyhät päätöksensä painostuksen alla. Saahan kieli kehittyä, en sitä, mutta kun se tuntuu kehittyvän löysään suuntaan.  

  • Ellinoora, perustetaanko jäärien yhdistys. Terv. Jäärienjäärä Mehtäsielu.

    Kommentin jätti mehtäsielu · sunnuntaina 9. helmikuuta @ 08:44

  • Näin tehdään! Pidetään jäärämäisesti kiinni hyvästä kielellisestä mausta ja rikastutetaan kieltämme pitkin matkaa uusilla ilmaisuilla, jotka läpäisevät kielikorvamme seulan!

    Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntaina 9. helmikuuta @ 11:14

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.