…on jo lähdetty kierrokselle numero 2014, tuntuu samalta kuin eilenkin. Ulkona on edelleen viisi astetta lämmintä, lumeton maa murjottaa märkänä ja yläpuolella on yhtä harmaata pilveä, jonka läpi päivänvalo apeasti kuultaa. Jos nyt jotain saa toivoa uuden alkamisen kunniaksi, niin lunta ja pakkasta. Kohtuullisesti kumpaakin. Ennen kevättä.

…eilinen jo meni ja vuosi on tallentunut muistojen galleriaan kohokohtineen, sen viimeiset elämykset pyörivät mielessä. Kaupunki järjesti illalla klo 20 erityisesti lapsiperheet huomioivaan aikaan seutukunnan komeimman ilotulituksen. Ahtauduimme tuhannen muun joukkoon keskusaukiolle. Pauke ravisteli, mutta taivaallinen näkymä oli niin valtava, että se tuntui lähes orgastisena niin sielussa kuin soluissakin.

…maailman tai oman maamme tilanne ei ole mistään kohden eilistä kummempi, on elvytettävä tulevaisuususko, ruokittava unelmia ja taivallettava tietään eteen päin luottavaisena. ”Kyllä meistä vieläkin on”, sanoi presidentti kannustavasti uudenvuodenpuheessaan ja toivotti kansalaisille Jumalan siunausta. Siunaus ei ole alennusmyynnissä eikä ostettavissa, antaja ei valikoi saajaa, jokainen tarvitseva ja haluava voi sen ehdoitta ottaa vastaan uudenvuodenlahjana. 

 • Hieno uudenvuoden lahja. Sekä puhe että tämä Sinun kirjoitus, Ellinoora, kiitos ja onnellisia päiviä. Nauratti nuo ensimmäisen kappaleen kaksi viimeistä lausetta, kunnes alkoi kauhistuttaa: entä jos vuodenajatkin alkavat liukua toistensa ohi.

  Kommentin jätti mehtäsielu · torstaina 2. tammikuuta @ 06:04

 • Siunausta sinulle ja läheisillesi vuonna 2014!

  Kommentin jätti Ansku · torstaina 2. tammikuuta @ 18:50

 • Jään makustelemaan tuota: ”Siunaus ei ole alennusmyynnisssä…”

  Kommentin jätti mm · torstaina 2. tammikuuta @ 19:26

 • Mehtäsielu, joku jo kerkesi julistaa talven peruutetuksi tänä vuonna. En usko, että se kokonaan peruuntuu, mutta uskottava on, että ilmasto on muutoksen kourissa. Kunpa se tajuttaisiin siellä, missä siihen voidaan vaikuttaa.
  *
  Ansku, sinulle ja perheellesi myös kaikkea hyvää (oi, miten ne tytöt kasvavat vauhdilla!).
  *
  mm, miten tavoitit ajatustani, sehän on moniselitteinen? Siunaus ei ole myytävänä eikä ole halpatavaraa.

  Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntaina 5. tammikuuta @ 19:50

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.