Kolmas tautipäivä. Eilispäiväisten nukkumisten vuoksi uni ei ihan riittänyt yhtenäiseen jaksoon yöllä. Nukuin silti yhteensä kahdeksan tuntia. Tekisi mieli käydä kiertämässä kortteli kävellen, että saisi happea. Vaan vettä ropisee ja pilvet ovat syöneet vähäisen valon.

Nenäliinoja pitää saada lisää ja apteekissa käydä. Päätin raahautua Toisen kyydillä keskustaan ja poikkesimme myös kirjastoon hakemaan lisää luettavaa. Löysin myös yhden dvd-elokuvan: ”The Words”, kirjailijatarina Pariisista. Jos vaikka jaksaisi katsoa.

Kolmannen huoneen ikkunan takana on käynyt sekä sirkeä talitiainen että utelias orava, kahdesti kumpikin. Kanervankukat näyttävät kiinnostavan tinttejä. Orava hyppäsi ovikranssiinkin, tiedän sen siitä, että havu oli irronnut ja tipahtanut ovimatolle.

  • Sairaspäivissä on se mukava puoli, että lähipiiri täsmentyy, kun elinpiiri supistuu. On aikaa seurailla lintujen ja oravien elämää. Mutta toivottavasti kurjat oireet pian helpottavat!

    Kommentin jätti annikki · sunnuntaina 24. marraskuuta @ 18:31

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.