On mennyt mailleen pilvinen päivä ja Mummopissis makaillut sen littanaksi villasukat jalassa viltin alla ja nenäliinapaketti tyynyn tuntumassa. Tartuntamahdollisuudet olivat viime viikon loppupuolella parinakin päivänä moninaiset ja suorastaan erinomaiset. Niinpä eilen illalla jo vilusti siihen malliin, että eipä paljon yllättänyt tämänaamuinen olotila.

Vaan mikäpäs mummokansalaisen on ollessa. Toinen hakemaan kaupasta sitä ainoaa oikeaa mustanpunaista mehua ja muutaman jättipaketin nessuja. Paramaksia on kotona varalla aina, muuta lisäainetta kun ei peruspilleristö sallikaan. Kirjoja on yöpöydällä vielä muutamaksi päiväksi ja jääkaapissa ruokatarviketta.

Se tässä vain huolettaa, kun selkäsaun…öh..-koulu huomisaamuna odottaa. Että miten sen tunnin jaksaa sitä löylytystä. Viimeksikin jo teki tiukkaa. Katotaan nyt. Periksi ei anneta, ihan heti ei ainakaan.

  • Toivottavasti jaksoit selkäkoulussa jos sairaana uskalsit vielä jumpalle lähteä. Nyt on paljon flunssaa liikkeellä, joten lepoa vaan ja pikaista paranemista!

    Kommentin jätti Sari · keskiviikkona 20. marraskuuta @ 14:01

  • No niinpä siinä sitten kävi kumminkin, että erinomaisen huonosti nukutun yön jälkeen päätti P.Mummo jäädä kotiin. Parempi muille, ettei mene sinne tirskumaan tuumi hän. Oikosenaanolo siis jatkuu.

    Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 20. marraskuuta @ 14:34

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.