Sovittu oli perinteiset terassikahvit iltapäivällä Yst. Sosiaalineuvoksen pihassa. No, aamu oli pilvessä ja ennen puoltapäivää jo satoi. Ihan kuin iltauutisten jälkeen oli kerrottu. Huokaus. Ei sitten. Katsotaan ensi viikolla, sitä ennen tässä on muuta.

Olkalaukkuun on pakattu kumisaappaat, pesukamat ja vaatetta, isompaan reppuun makuupussi ja oma tyyny. Pikkurepussa kulkee ne tärkeimmät, epävarmat odotukset ja pelot; kamera, kirja ja kynä, silmälasit, puhelin ja vesipullo. Akut on vielä ladattava ja laturit survottava mukaan. Ihan en tiedä mitä on edessä ja kenen kanssa, mutta huomennahan se selviää.

Toisella oli tänään hammaslääkäritreffit. Se ei tykkää. Enkä minä. Olin toissapäivänä. Mietin miten odontologit sietää elämäänsä, kun niitä niin kammoksutaan ja pelätään. Minun lääkärini mutisee kerran vuodessa kalustoani tutkaillessaan itsekseen, onneksi en ymmärrä sen mutinoita, mutta kuvitella voin, että se olisi mieluummin golfradallaan kuin tämmöisissä töissä. Lähtiessä se aina sanoo mihin kamaluuksiin saa varautua seuraavalla kerralla. Näkemiin ja tervetuloa. Huh.

 

 • Jotain mukavaa Sinulla on tulossa, kun tuollaisia kivoja juttuja olet päässyt pakkaamaan.
  Hammaslääkäri on kyllä vihoviimeinen paikka, mihin sitä haluaa mennä vapaaehtoisesti. Onneksi omaltani tulee aina kutsu, että tulee aika tilattua kerran vuodessa.

  Kommentin jätti Sari · torstaina 23. toukokuuta @ 10:41

 • voi kun ihania juttuja, enpäs olekaan nähnyt uusia ostoskärryjä, toki täällä mitän prismaa olekaan mutta aion seur.kaupunkireissulla mennä katsomaan, josko täälläkin. Jos kirjaimia puuttuu tekstistä, niin se on tän läppärin vika. Inhoan läppäriä, inhoan korkeaa kirj.pöytää…kotona olis kaikki niin hyvin, heh. Olen mieheni luona ja sillä on kaikki jotenkin niin korkeaa…astiakaappikin. Noh, mutta ihania juttuja. enpäs ollut pohtinutkaan tuota hammasl.juttua, miltä tosiaan tuntuis olla töissä ja tietäis, ettei kukaan halua tavata sua, aika mielenkiintoista olisi ja kuitenkin asiakkaat tulisivat, uudelleen ja uudelleen. Mukavaa reissua, sateessa tai ilman. (täällä on ollut nyt viime perjantaista saakka todella lämmintä…tekisi mieli sanoa, että olen jo kyllästynytkin, heh)

  Kommentin jätti vilukissi · perjantaina 24. toukokuuta @ 19:29

 • Heipps, blogiystävät Sari ja Vilukissi, kiitos kommenteista! Palasin eilen myöhään kotio. OOOH! Olipa erityistä. Kerron, kun ehdin.

  Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 27. toukokuuta @ 10:49

 • Jännittyneenä odotamme matkakertomusta.

  Kommentin jätti Vallaton · maanantaina 27. toukokuuta @ 22:18

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.