Mikä päivä! Pääskyset ovat tulleet! Ihan kesää! Ajelin kotikaupunkia ristiin rastiin kamera mukana. Koivut herkimmässä vihreässään. Kirsikkapuut vaaleanpunaisissa kukkapitsimekoissaan. Pihat ja puistot narsisseja ja tulppaaneja tulvillaan. Ahh.

Kävelin pyörineni pienen valkovuokkometsikön läpi menevää polkua, kun koivusta puhkesi ihmeen kaunis liverrys. Siihen seisahduin ja minussa soi se ihmeellinen sävelmä, jonka jokaikinen säe oli erilainen. Kauan katseltuani vasta keksin laulajan yläoksalta. Punarinta!

  • Olipa kauniisti ja romanttisesti kuvailtu, ”kirsikkapuut vaaleanpunaisissa kukkapitsimekoissaan”. Kuulostaa hurmaavalta!

    Kommentin jätti Nainen Kuvastimessa · tiistaina 14. toukokuuta @ 20:29

  • On hurmaavaa! Ja niin hetkellistä.

    Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 15. toukokuuta @ 20:11

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.