Ja väsymystä, pääasiassa. Sen tietää hän, joka on erilaisia ikäviä oireita aiheuttavaa virusta yrittänyt elimistöstään nitistää. Ihmettelee miten verkkaan tämänikäinen toipuu mistä tahansa elimistön häiriötilasta. Ei käy se enää kahdessa yössä ja yhdessä päivässä. Vuoteen tuntumassa saa nuhjuilla päivän jos toisenkin, lääkitsi tai oli lääkitsemättä.

Hiljainen viikko on alkanut. Olisi aika löytää uudelleen tähän ajankohtaan liittyvä hengellinen merkitys. Jos vain jaksaisi. Onko se tällä kertaa sitä, että voi tunnustaa jaksamattomuutensa ja vapauttaa itsensä kaikista ylevistä (tai mistään) pyrkimyksistä?

 

  • Kyllä se voisi olla sitä, että vapautat itsesi tässä hetkessä toipumaan ja keräämään voimia. Itsellä vähän samoja tuumailuja, tämä talvi on ollut tautinen sitkeine flunssineen ja vatsatauteineen.

    Parempaa vointia sinulle ja pääsiäisen odotusta.

    Kommentin jätti Nainen Kuvastimessa · keskiviikkona 27. maaliskuuta @ 07:49

  • Kiitos sinulle. Vielä tänään on ollut kuumepäivä. Muistankohan oikein, mutta tuntuu, että työvuosina, kun söin jatkuvasti lisävitamiinia, olin harvoin viruksen kourissa. Nyt kun en saa syödä ekstraehkäisyä, saan helposti, varsinkin lapsilta, kaikki. Jospa pääsiäinen ’päästäisi’ taudistakin!

    Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 27. maaliskuuta @ 16:41

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.