Arvoisa Narjakkalan Wanhainneuvoston Puheenjohtajatar

Kirjoitan Teitillen nyt ensimmäistä kertaa, siis Tässä Yllä Mainitussa Ominaisuudessa. Enstekseen haluan Onnitella Teitä pyytämättä vaan ei yllätyksenä kohdanneen luottamuksenosoituksen johdosta. Saanen toivottaa mitä parhainta menestystä nuijimistehtävässänne. (Kai teittien vanhusneuvoston puheenjohtajalla nuija on?)

    En ole kovin hyvin perehtynyt nimenomaan Narjakkalan wanhain asioihin, mutta vastaavaa väestönosaahan riittää joka niemeen, notkoon ja saarelmaan kotomaassamme. On erittäin tähdellistä, että Narjakkalan kunta näyttää esimerkkiä sallimalla virkeiden ikäihmistensä puuhastella itseään koskevien yleisluontoisten asioiden parissa. Känäkkäherkkä wanhusväki pysyy täten paremmin poissa päättäjien jaloista ja tukkimasta paikallisaviisin yleisönosastoja sekä nettipalstoja mihinkäänjohtamattomilla valituksillaan. Onhan toki monta semmoista yleishyödyllistä pulmaa, johon ratkaisun parhaiten pystyvät innovoimaan juuri nämä, joita pulmat lähimmin liippaavat. Niin usein saavat wanhat kokea päänsä yli huutelua ja kuulematta puolesta päättämistä niiden taholta, joilla valta on. Saa nyt ainakin ehdotella kaikenmoista parannusta asioihin, vaikka päättäjätaho useimmiten vastaakin, että hyvä idea, mutta rahaa ei ole, kun sitä ei ole budjettiin varattu / kun sitä kerta kaikkiaan ei ole. Ainahan voi lipsahtaa jokin hyvä idea rahasiivilästä läpikin. Pääasia on pitää itsestään, siis wanhoista, melua. Etteivät unohda peijakkaat, ketkä tätä hyvinvointinarjakkalaa ovat olleet rakentamassa. Nih.

Eritoten olen Arvoisan Puheenjohtajattaren kanssa ja puolesta otettu siitä, että wanhain puhetta johtamaan on teillä päin valittu nais- eikä miesihminen, kuten yleensä. Siinä on pieni, mutta vissi ero.

    Toivottelen tässä Arv. Wanhain Edusnaiselle ärhäkkäästi tarttumista epäkohtiin ja pontta uusien innovaatioiden läpi viemiseen yhdessä Wanhainneuvoston jäsenkunnan kanssa.

    Ja lopuksi tahdon, vakaumukseni mukaan, toivottaa Teitillen Jumalan siunausta ja vielä varjelustakin, mikä lienee Narjakkalan byrokratian rattaissa yhtä tarpeen kuin Meitinkulman kaupungin mobiilikaistoillaki.

Kunnioittavasti hurraten ja taputuksin tervehtien

Pissismummo, kohta wanha itsekin tätä menoa

 • Kiva kun poikkesit Vuodatuksessakin. Viime yönä se taas kiukutteli, mutta tänään on ollut parempi. Olen jopa yritetllyt muovailla ulkoasuakin.

  En ole unohtanut sitä lähetystyöjuttua. Itse asiassa ajattelin kirjoittaa siitä sinulle paikan päältä – autenttisin tunnelmin – mutta siellä olikin niin kiireistä eikä netti toiminut joka paikassa, joten vastaus tulee myöhemmin 🙂

  Kommentin jätti mm · perjantaina 22. helmikuuta @ 14:42

 • Vanhainneuvoston puheenjohtajatar on ylen ylpeä ja nöyrä samastaan huomiosta ynnä mahdollisuudesta vaikuttaa oman ikäryhmän asioihin. Olisipa täälläkin se olohone!
  Hymyillen Pablo

  Kommentin jätti Pablo · maanantaina 25. helmikuuta @ 11:28

 • mm, jaksan odottaa, älä ota paineita. Ajattelin, että ehkä tahdot kirjoittaa aiheesta blogijutunkin, en ehkä ole ainoa, joka tuota lähetysasiaa miettii nykytilanteen valossa.
  *
  Ja mikäs teittiä estäisi perustamasta sitä olohuoneen tapaista vaikka yhtenä päivänä viikossa johonkin puolikäyttöiseen tilaan siellä Narjakkalassa!

  Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 25. helmikuuta @ 16:59

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.