Kävelin metsäpolkua kotiin päin, kun vastaani tuli nuori äiti pulkkaa vetäen. Punaisessa pulkassa istui pienempi ja isompi, tyttöjä molemmat. Isompi hyräili Pikkulintulaulua: ”Laula, laula, laula sinä vaan, laula, laula, laula sinä vaan…

Tulin yhtäkkiä iloiseksi. Tarvittiin Lapsi muistuttamaan tästä.

  • Ihana kohtaaminen 😉 Ne tuovat valoa päivään pitkäksi aikaa. Lapset ymmärtävät, mikä on olennaista.

    Kommentin jätti Marmustoi · sunnuntaina 3. helmikuuta @ 13:50

  • Toi mieleen kauniin muiston. Äitini oli meillä toipumassa infarktin jälkeen. Sinä aikana isoveljeni kuoli yllättäen. Keskimmäisemme oli silloin parivuotias ja aina kun hän näki mummonsa surullisena, hän pyysi mummoa laulamaan juuri tuota laulua. Ja mummo lauloi. Lapsilla on yllättävää vaistoa ja salaista tietoa elämän asioista…

    Kommentin jätti mm · perjantaina 22. helmikuuta @ 14:38

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.