Joulukuun 12. päivän innoittamana Pissismummolan aamiaispöydässä haavitettiin edessä päin olevia numeromaagisia päivämääriä.  Poikakaveri ilmoitti ensi töiksi, ettei seuraavaa täystusinapäivää koskaan tule. – Ei tule, ei, vahvisti P.Mummo. Mutta meni  – meinaan vuonna siis 12 –  ja oikein jättipotti ja täysosuma 1212.  Mukavia päivämääriä kyllä löytyy tulevaisuudessakin, mutta niissäki pitää olla joko nolla, ykkönen tai kakkonen.  Onneksi me ei tarvita enää vihkimäpäivää eikä siinäkä, mikä kerran oli, mitää magiaa eikä muutaka vikaa ole.
– Toisaalta, aprikoittee Mummo, – ajanlaskun voisi oikeastaan lopettaa vaikka 12.12. 2121. Se olisi oikein hyvä päivä lopettaa ja aloittaa seuraavana päivänä vaikka kirjaimilla merkitä päiviä, kuukausia ja vuosia. Jo vain alkais riittää magiaa oikein tukuttain. hi.hi.hihi
Saahan sitä ehdottaa.

  • Mielestäni ensi vuonnakin on ihan mahtava päivämäärä 11.12.13. Kuka niitä vuosiluvun alkunumeroita mihinkään kirjoittaa??? Ja toinen hyvä on 1.3.13.
    Oma hääpäiväni on 1.6.91. Palindromiluku kun lukee toisin päin…..

    Kommentin jätti Sari · torstaina 13. joulukuuta @ 09:31

  • Niinpä onkin, Sari. Vaan vuosiluku pitäis kyllä vielä pitää nelinumeroisena – nääs yli satavuotiaita pissismummoja alkaa kuulemma olla yhä enempi 😉

    Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 13. joulukuuta @ 11:26

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.