Huomenna on Lapsenpäivä. Jossain mielessä toki jokainen päivä on lapsen päivä, mutta kalenteriin on otettu erityinen lapselle omistettu päivä, kun isän ja äidinkin päivät siellä ovat. Mikä estäisi viettämästä Lapsenpäivää kysymällä mitä lapsi toivoo tänään. Parasta on antaa aikaa lapselle joka päivä.

Mummeli ja Vaari lupasivat Pikkuritarin ja Murusen äidille ja isälle vapaaillan. Se merkitsee, että haemme pienet päiväkodista, leikimme yhdessä ja hoitelemme iltatoimet oikeaan aikaan. Muusikkovanhemmat pääsevät harvoin yhdessä kuuntelemaan toisten soittoa ja näin myös isovanhemmat saavat taas tilaisuuden hassutella pienten kanssa.  

Lapsiperheessä parisuhde jää helposti toiselle sijalle. Unohtuukin joskus, ettei se hoidu ihan itsekseen siinä sivussa. Sille pitää antaa aikaa, muistaa mistä kaikki alkoi ja millaisin unelmin yhteen mentiin. Vuodet realisoivat kyllä ne unelmat, mutta rakkaus, jota vaalitaan, kestää arjenkin.

  • Te saatte viettää ihanaa lapsenpäivää ja vanhemmat saavat nauttia toisistaan, mikä voisikaan olla parempaa! Mukavaa iltapäivää ja iltaa teille kaikille!

    Kommentin jätti Sari · tiistaina 20. marraskuuta @ 09:12

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.