Kävin tutkailemassa tavallisia.fi osoitteessa presidentin asettaman työryhmän aikaansaannoksia. Erinomaisen osuvaa tekstiä, joka pureutuu siihen puoleen, josta harvemmin julkisesti puhutaan: vanhempien kasvatusvastuuseen, suvun, naapurien ja toverien reagointivastuuseen ja nuorten omaan vastuuseen elämästään. Hämmästelen sosiaalisessa mediassa nostettua negatiivista kohua. Tuntuu kuin nettikommentoijat olisivat nykyajan sopulilauma, joka rynnistää sokeasti samaan suuntaan. Ihmettäkö odotettiin?

  • En ole käynyt tuota tekstiä kokonaan lukemassa, mutta olen myös ihmetellyt mitä niin huonoa siinä on, kun kaikki moittivat. Tämän ajan perheet tuntuvat ihan unohtaneen, että kasvatusvastuu lapsista on heillä suurimmaksi osaksi ja oikeassa iässä nuorenkin pitää alkaa kantaa vastuuta omista teoistaan. On se kumma, että kaikki vaan on niin vaikeaa nykyisin tai ainakin tuntuu, että kaikesta pitää tehdä niin vaikeaa….

    Kommentin jätti Sari · tiistaina 2. lokakuuta @ 16:03

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.