Kesän malja on jo täyttynyt. Mitä kesä maljastaan juottikin, hetkellisen karvauden, kuplivan onnen hetkiä kuitenkin enemmän. Tunnen kiitollisuutta kaikesta koetusta ja siitä, että nyt on näin. Syksy tarjoaa väri-ilonsa, raikkautensa ja kypsymisen, maatumisenkin tuoksut. En halua jäädä kiinni menneeseen, en halua hamuta huomisen taakse jonnekin. Elämä on hyvä tässä, nyt.

 • Kommentin olisin lähettänyt, mutta en saa selvää varmistussanoista. Yritän yhä uudelleen ja uudelleen.

  Kommentin jätti Obeesia · sunnuntaina 9. syyskuuta @ 12:36

 • 🙂

  Sinulle, ahkeralle ja monipuolisesti lukevalle, on haaste blogissani…

  Kommentin jätti haavetar · maanantaina 10. syyskuuta @ 16:11

 • Obeesia, tää captcha on harmillisen hankala välillä hahmottaa – mutta tehokas se on. Mulla loppui roskaviestitulva siihen paikkaan, kun tää otettiin käyttöön. Nyt tuli kommenttisi läpikin, mutta jäi askarruttamaan, mikä alkuperäinen heräte kommenttiin olikaan… Oletko muuten huomannut, että kaksoiskierrenuolta (kolmesta ylin) klikkaamalla sanaehdotus vaihtuu? Viestiä ei tarvitse uudelleen kirjoittaa, jos etsit ensin selvimmän sanayhdistelmän ja vasta sitten kirjoitat viestin. ’Blogineuvojani’ sanoo, että jotkut roskarobotit ovat jo nykyään oppineet lukemaan näiden suodattimienkin tekstejä. Mihin vielä joudummekaan!
  *
  Haavetar, kiitos haasteesta, koetan lähiaikoina miettiä lukemiani ’hyväntuulen’ näkökulmasta…

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 11. syyskuuta @ 21:27

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.