pilvet, vihreät tähdet
tuulee, tyyntyy
sarastaa,
järvi on taivas.

(Kai Nieminen)

  • Herkkää. Sielu lepää.

    Tulin ilmoittamaan, että vuodatus on ”kaatunut”, eli operaattoria vaihdetaan ja menee kuulemma ainakin kuukausi ennen kuin vuodatuslaiset pystyvät jatkamaan bloginsa kirjoittamista (jos pystyvät…kuvatkin katosivat). Nyyyyh.

    Kommentin jätti vilukissi · maanantaina 9. heinäkuuta @ 09:21

  • Hyvä kun kerroit, blogiystäväsi tietävät, mistä kiikastaa. Semmoista on tämän virtuaalimaailman kanssa, koskaan et voi olla varma siitä, minkä luulet toimivan. Olihan mullakin ongelmatauko, silloin kun jostakin kämähti virussuoja word pressissä. Asioilla on taipumus järjestyä, toivottavasti pian sullakin.

    Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 9. heinäkuuta @ 20:08

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.