Talkoot, hikeä ja yhteistä naurua. Illansuussa saunapuhdas raukeus, kuin sunnuntain tunnelma. Mistä se syntyy, tuo pyhän tuntu? Pysähtymisestäkö, yhdessä tehdyn työn väsymyksen sulamisesta levoksi? Niin, ja kiireettömyydestä. Että on aikaa ja tilaa kokea elämän kauneus, pyhän kosketus.

  • Ellinoora. Hyvin määritelty, hyvin kysytty, hyvin koettu. Pyhyyn tuntuu olevan katoava voimavara. Me kummipojan kanssa satuimme juuri hautausmaalle, kun ehtookellot alkoivat soida viime lauantaina. Pyhyys laskeutui maahan saakka, ulottui meihin asti. Upea kokemus. kerroin, että ennen vanhaan ehtookelloista alkoi pyhä.

    Kommentin jätti mehtäsielu · perjantaina 25. toukokuuta @ 20:44

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.