Projekti oli jo aika hyvässä vaiheessa, jopa niin, että säilytettäväksi lajitellut kortit, kirjeet, tekstit ja lehtileikkeet ovat siististi laatikoissa ja laatikot löytäneet paikkansa kaapissa. Irtosälän määrä on noin kolme prosenttia siitä, mitä se oli projektin alussa. (Jos en siis laske niitä kahta laatikollista irrallisia valokuvia, joita ei edelleenkään ole sämplätty.)

Koska pääsiäiseksi oli tulossa omia vieraaksi, jouduin tekemään sen taas, siirtämään valokuvalaatikot sellaisenaan piiloon kaappiin, jossa nyt kyllä on tilaa. Viimeksi vuosia sitten kun tämä tapahtui, ne ’unohtuivat’ sinne sellaisenaan ja kutsuivat vähitellen ympärilleen kaiken sen rojun, joka lopulta pakotti käynnistämään tämän operaation. – Mitenköhän mahtaa käydä tällä kertaa?

  • Se siinä merkillistä onkin, että selvittämättömät säläkasat kasvavat kasvamistaan, ellei heti kanna poistettavia ihan konkreettisesti pois koko huushollista. Tuo mainitsemasi prosenttimäärä on hieno saavutus.

    Kommentin jätti Liisa · torstaina 12. huhtikuuta @ 15:47

  • Olen aika polleana esitellyt kaappia jo kahdelle täällä pistäytyneelle ystävälle. Kaapin aiempaa olomuotoa en sen sijaan silloin kehdannut näyttää kellekään.

    Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 12. huhtikuuta @ 21:08

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.