värini ovat aina hento lila, pajunkissanharmaa, ripaus korallinpunaista ja hennonvihreää, usein myös sinisen sävyt ja luumunvioletti…

laululinnut, nyt juuri mustarastas, pian peipponen ja satakieli…

lempijuomat riippuvat tilanteesta: janoon vesi, saunan jälkeen 0,5{b195221a10a1fd9fb3a5b01a51efd600d33662cb52de181d4366fdfbbc3c5b7a} omenasiideri, juhlahetkillä shampanja, kesäaterialla rosé, kotona aamuisin ja iltaisin afrikkalainen tee, ystäväseurassa cappuccino…

yleisesti ottaen olen ruusuihminen, mutta luonnonkukat ovat oikeasti lempparini vuodenaikojen mukaan: keväällä sinivuokot, kesällä oravanmarja ja metsätähti, syksyllä kanervat…

kuvio? aluton ja loputon aaltoviiva…

yksi intohimoni on juustojen maistelu, toinen jazz

voiko ihmisellä olla lempinumero? minulla ei taida olla, mutta nolla on aika kiva ja harmiton

antaminen on ’antoisampaa’, joskus on sykähdyttävää saadakin, varsinkin yllätyksenä

* ne seitsemän satunnaista faktaa

tarvitsen lukulasit (1) – jätän ne kotiin kauppaan mennessä (2) – luetutan miehellä tuoteselosteita hyllyjen välissä (3) – olen runouden ystävä (4) ja elokuvafriikki (5) – olen ötökkäfoobikko (6), mikä on harmittavaa, koska esimerkiksi tv:n luonto-ohjelmaan ilmaantuu takuuvarmasti jossain vaiheessa ruudunkokoinen ötökkä ja ajaa minut pakoon – kirjoitan päiväkirjaakin (7), menossa on opus 51…

* ja kymmenen mielihyvää

iloni ja valoni ovat pojanpoika, 3v ja pojantytär, 1v – aina myös omien poikien tapaaminen on ilo – yllättäen syntyvät kohtaamisen hetket tuttujen tai tuntemattomien kanssa jättävät hyvän mielen – keskustelut ystävien kanssa hyvän aterian ääressä ovat kohokohtia – matka merellä ja kävely meren rannalla – hiljaisuuden retriitit, ohjaajana tai osallistujana – taide, kestävä ilo – luontohavainnot metsäkävelyllä, uusiutuva ilo – konsertit…

Haavetar haastoi ensin miettimään näitä, sitten Peilikirjoituksen Marja Leenakin. Hyviä asioita ei koskaan tule mietityksi liikaa! Tulin myös siihen ajatukseen, että on vaikea listata asioita, järjestys elää koko ajan. Hauska huomata että blogiystävien ajatukset käyvät siellä täällä samaan suuntaan…

  • Olipas mukavaa luettavaa…ei nolla ole harmiton, se on loppujen lopuksi vaativin numero, jos se puuttuu tilinsaldon lopusta, niin pienentää reippaasti summaa ja taas jos se on luvun edessä, niin se ei merkitse mitään…ei ollenkaan harmiton.

    Kommentin jätti vilukissi · torstaina 12. huhtikuuta @ 06:13

  • Vilukissi, saitpa minut miettimään nollan olemusta! Onko se siis lopulta aika oleellinen numero, mutta ei yksinään vaan toisten kanssa? Toisaalta yksinään se antaa myös joskus muita numeroita vahvemman viestin. Särmää siinä ei ole, mikä voi olla puutekin. Tuli mieleen kolmonen ja kasi, niissäkin on jotain samaa. Joo’o, mutta kyllä nolla on tarpeen luvun edessäkin, ainakin puhelinnumeroissa! 😀

    Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 12. huhtikuuta @ 10:35

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.