Koko päivän on taas satanut lunta. Kinokset kasvavat, ikkunasta katsoen naapuritalosta näkyy enää katto lumivallin takaa. Toinen on käynyt kolaamassa useaan otteeseen. Kun olimme asioilla pari tuntia, sai taas kahlata kotiovelle, lapioida ja harjata, että pääsi ovesta sisälle.  

Illalla sytytän takkaan tulen. Olo on kuin karhulla talvipesässä. Meteorologi kertoo, että pian lauhtuu. Voi vain kuvitella sitten sohjon määrää. Matin päivä meni jo, mitä sekään nykyään enää merkitsee. Huomenna on ylimääräpäivä eikä sekään ole tätä päivää kummempi: valostuu, hämärtyy ja on pian mennyt.

  • Tulevan sohjon määrä tässä kauhistuttaa itseäkin. Ja kun vieläkin näytti säätiedotus tänne meille perjantaiaamuksi runsasta lumisadetta…..

    Kommentin jätti Sari · keskiviikkona 29. helmikuuta @ 11:52

  • Ja nyt on hyvä muistaa, että talvi unohtuu lumineen, kun se on mennyt.

    Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 29. helmikuuta @ 18:40

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.