”Tiesin jo heti, että jos sinä minut jättäisit, niin kuin Nokia hylkäsi Symbianin, en voisi unohtaa sinua niin kuin Facebook ei unohda mitään sinne kerran kirjoitettua tekstiä tai tiedostoa ja hakisin sinua vaikka maailman ääristä niin kuin Google…”

*Nörtti-Pertin rakkausrunosta helmikuun Tietoviikko-lehdessä 17.02.2012

  • Maailma muuttuu ja ilmaisut sen mukana. Mutta tunne ja ikävä ei katoa…

    Kommentin jätti erakko · tiistaina 21. helmikuuta @ 22:47

  • Erakko, ehkä tunneasioissa kannattaa pysyä ruusu- ja suklaa-linjoilla tai ainakin muotoilla sanottavansa toisin. Kyseisen Nörtti-Pertin tyyliin kirjoitettu rakkausruno ei purrut ihastuksen kohteeseen, kertoo lehtijutun ingressi 🙂

    Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 22. helmikuuta @ 11:33

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.