Kaupunkimme nuorisotalon pihassa on luvallinen maalausseinä. Siinä näkyy välähdyksiä nuorten väri- ja ajatusmaailmasta. Kadun varren sähkönjakokaappi on myös saanut uuden ilmeen.  Nuorissa on tulevaisuutemme, hyvässä sekä pahassa.

  • Hieno ele kaupungilta: nuoret saavat luvan kanssa toteuttaa luovuuttaan. Ja kuvasi suurenevat suurenemistaan kaksoisklikkauksella. Vaikutus tehostuu: lukeakin sanat nyt näen :).

    Kommentin jätti Lastu · maanantaina 20. helmikuuta @ 20:38

  • Aikaisemmin kaupunginosakadun varrella oli iso vesisäiliö, jonka betonipintaan nuoret saivat suunnitellusti tehdä ison graffititaideteoksen. Se uusittiin aika-ajoin ja se todella piristi kaupunkimaisemaa. Nyt vesisäiliö on purettu uuden valmistuttua toisaalle, haluttiin ilmeisesti korvata katutaiteilijoille menetetty mahdollisuus. Tuo sähkökaapin ’hengenvaara’-kylttiä hyödyntävä maalaus on mielestäni loistava!

    Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 20. helmikuuta @ 21:25

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.