Täällä pakkaillaan taas laukkuja. Ei raaskisi lähteä, kun piha on juuri kesään herännyt, vaahtera kylvää keltaisia pikku kukkiaan, syreenit nupulla, tulppaanit kukassa ja myöhään heräävä tammikin on puhkeamassa lehtiin. Onneksi viileni vähän, niin eivät kaikki kukat ehkä ehdi ohi sillä aikaa. Tavataan tuonnempana matkakuvien merkeissä!

 • Oikein hyvää matkaa!!!
  Olen itse täällä vilttiketjussa kotona ja täytyy sanoa, että mieltä piristää katsoa ikkunasta ulos, kun luonto on herännyt ja kukkapekki hemmottelee väreillään! Ja aivan totta tästä kauneudesta ei haluaisi jättää mitään näkemättä.

  Kommentin jätti Kirsikka · sunnuntaina 15. toukokuuta @ 00:08

 • Hyvää matkaa ja eloa ihanaa, missä lienetkin :).

  Kommentin jätti Lastu · perjantaina 20. toukokuuta @ 10:01

 • Oikein mukavaa lomaa!!!

  Kommentin jätti vilukissi · sunnuntaina 22. toukokuuta @ 11:15

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.