Viime kesänä uusittiin keittiö. Tämänkesäinen projekti on sekoittamassa huushollin vielä perusteellisemmin ja useammaksi viikoksi. Kirjoja ja osiinsa purettu hyllykkö on roudattu varastoon. Isot huonekalut sovitellaan pikku huoneisiin. Kolmannen Huoneen kotikin joutuu antamaan tilaa. Nukumme yöt röykkiöiden seassa, sen minkä kotona olemme.
Taidan pitää saman tien nettilomaa – joten toivottelen lukijoille ja blogiystäville herttaista juhannusta hulmahtelevine siniristilippuineen.
Tapaamisiin tuonnempana!
 
*** 
 
 

Ps. Lastulle & kumpp. pitova ja luistova paluumuuttajan kierroksille Savonmuassa ja Simpukalle & kumpp. iloista kotimaan kesää!
 
 
 
 
 

 

 • Hyvää kesää!

  Kommentin jätti Ansku · sunnuntaina 30. toukokuuta @ 16:31

 • Hyvvee kessee, Ellinoora! Ja nyt on alotettu remontti oekeen kunnolla. Hyvä siitä tulloo niin ku kaekesta muustae. Kiitoksia kovasti ku lykkeet 12 kuvan sarjoo tänne, kävin jo ihastelemassa toukokuun kuvan. Sen ku klikkoo kaks kertoo, ni tulloo isommaks ja isommaks. Haekeeta tätä kaapuntia on jättee mutta ku Savo vettää puoleesa ni minkäs sille tekköö. Ja kun sinnuun tiällä tutuistuin, ni sepä vasta oljkii lysti juttu. Ei piästä erkanemmaan niin ku kansanlaolussa väetettään: mualima meijjät vieroitti jo kauvaks toesistaan…

  ”Nähhään” Kolomannessa huoneessa, nähhään suaren taekassa, huastellaan ja elellään. Naatitaan.

  Hyvvee juhannusta ja kaekkee hyvvee! Ja KIITOKSIA!

  Kommentin jätti Lastu · torstaina 3. kesäkuuta @ 15:11

 • Voi kiitos Ellinoora.
  Sinulle ja poikakaverille myös lempeitä kesäpäiviä ja piiitkäää pinnaa remonttiseikkailuihin.
  Toivottavasti meille ei ole remonttia tulossa, sillä jo nyt puolet ajasta menee tavaroiden etsimiseen ja toinen puoli muistelemiseen, että mitähän sitä oltiin etsimässä. Remontin jälkeen tuo kaikki tuplaantuisi.

  Kommentin jätti Simpukka · sunnuntaina 6. kesäkuuta @ 22:04

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.