Jokainen vuoden päivä on alkaessaan puhdas ja särötön mahdollisuus. Voisinpa löytää aina uudelleen elämäni olennaiset, aidot asiat. Ymmärtäisin ohittaa tarjolla olevan turhan sälän ja torjua pahan, joka pyrkii rikkomaan mielen rauhan. 

 P1015654

 

Hyvää Uutta Vuotta Sinulle  

  • Oksa joka kurkottaa taivasta kohti, oksa, jota suojaa puhdas lumi. Sitähän me parhaassa tapauksessa olemme, jos vain haluamme nöyrtyä tuohon osaan. Ellinoora Sinulle sinisiä kurkotuksia, puhdasta kirkkautta ympärillesi vuodelle 2010

    Kommentin jätti mehtäsielu · maanantaina 4. tammikuuta @ 07:14

  • Viisaasti sanottu. Hyvää Uutta vuotta!

    Kommentin jätti Ansku · maanantaina 4. tammikuuta @ 22:30

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.