pb073314.JPG

Tämän opin matkallani: ihmettä ei tarvitse etsiä paikasta, missä joku toinen sellaisen on joskus kokenut. Ihme on tahdosta riippumaton ja koettavissa omassa arjessa, keskellä tavallista elämää. Ihme ylittää kuviteltavissa olevat realiteetit ja yllättää.  

 

  • Olet oikeassa! Miten monasti mietimme elämän alkamista, että se alkaa joskus sitten tai että se elämä on aina jossain muualla kuin, missä itse on. Emme huomaa, että tässähän se elämä on, ja tässähän se arjen ihmeet ovat. Juuri tässä, tavallisessa arjessa ja omissa rakkaissa ihmisissä ja pienissä tapahtumissa. Monta kertaa ne ihmeet huomaa vasta sitten, kun ne ovat menneet pois tai arki järkkyy.

    Kommentin jätti vilukissi · maanantaina 23. marraskuuta @ 18:04

  • Kuinka oikeassa oletkaan Ellinoora. Joka päivä tuo mukaanaan ihmeitä. Luulin että ruskan värit ovat jo menneitä ja kuinka monta ihmettä olenkaan löytänyt. Ihmeen seurassa kulkee usein myös pyhyys, jonka kokemiseen ei tarvita muuta kuin nöyryyttä ja hiljentymistä tavallisen arjen keskellä.

    Kommentin jätti mehtäsielu · tiistaina 24. marraskuuta @ 18:44

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.