Helou, helou, Pissismummo täällä taas. Ei olekaan tavattu aikoihin, on tässä ollu kaikenlaisia afäärejä pitkin kesää, ni on kirjoittelu jääny vähä niinku paitsioon. Ei tarvinnu männähelteillä olla paljo mitää mieltäkään mistään, päivät lupperehti niin somasti muuteski etiäppäin. Vaan sitte ylitettiin Pissismummon ärsky (siis tiäksä se kynnys, jok’on just ennen ku ihminen ärsyyntyy) – juuh ja oikein seittemän sentin koroilla ylitettiinkin.
 

Akkainlehti sai köniinsä, kun oli mennyt esittelemään tietyn autovirman pomon ansiokkaita ajatuksia naisista. Mitähullua mennä könittämään lehteä, sehän teki lukijakunnalle palveluksen, kun herätti missikset unestaan kerranki oikeella asialla. Kannattais antaa oikein journalistipalkinto moisesta uroteosta.

Automerkistä Mummo piittaa viis, ihansesama mikä. Ei kai se nyt herraisä ole auton vika, jos ajajalla on joku napoleonkompleksi tai myyntivirman johtohenkilöllä on pissiä päässä. Epäoleellista kerrassaan minkä virmankaan oli pomo, hetihän tuo ymmärsi nostaa kytkintä, kun nimi pamahti lööppiin. Kai sit siellä virmassaki ylitty jonkun ärsky. – Juuei, ei ole senmerkin autoa Pissismummon Poikakaverilla, hähää, mitäs luulitte.

Poikakaverista puheenollen. Aatelkaa nyt, tämä meni kosimaan semmoista naista, joka heti ilmotti, että juuh, kyllä se sopii, vaan paitas sitte silität itte. Naisexperttipomon mielestähän suhde vetelee viimeisiään, jos nainen kieltäytyy silittämästä paitaa. No on vedelly kohta neljäkymmentä vuotta hyvinkin tämä suhde.

Pissismummo senpuoleen piittaa kengänkoroistakaan. Paljoks toi seittemän senttiä nyt on. Mummo näki kerran semmoisen vilmin, missä kaikki naisihmiset käveli aineski kymmensenttisillä, meinaan siihen virmaan ei otettu duuniinkaan, jossei niillä eiffeleillä pystyssä pysyny. Ja nainen sentään oli pomona siellä.   

Hetkonen nyt… juuh, oli vielä muutama pölyinen korkokenkä kaapin perukoilla. Ja joka korosta puuttuu se seittemäs sentti, joka Pissismummosta tekis naisen. Ikävä juttu, vai mitä.    
 

 • Heheee. Kyllä Pissimummossa on tämän perusteella naista kerrakseen ihan ilman sitä viimeistä senttiäkin..

  Kommentin jätti Millan · maanantaina 7. syyskuuta @ 16:16

 • Ettei vain vieläki olis…sanoo hän-itte. Viimetteks viisastui sillä tiedolla, että mies kuulemma ensin luo katsehens naisen rintavarustukseen. Poikakaveri ei tuota tunnusta, muttei Mummon nyt hävetäkään tarvi tässä kohtaa.

  Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 7. syyskuuta @ 18:51

 • En minä liioin lähde naistenlehteä mollaamaan, hyvä kun tekivät jutun. Haastatelva oli olevinaan niin machoa että ja kaatui kuitenkin omaan pienuuteensa. Olin häissä viikonlopulla ja siellä kaasolla oli valehtelematta 11 sentin korot ja täysin piikkiset … suurin osa ajastani meni pelkoon, että hän kaatuu tai nilkka tekee virheliikkeen ja murtuu…ei toki käynyt niin, mutta olipas näky.

  Kommentin jätti vilukissi · maanantaina 7. syyskuuta @ 22:44

 • En silitä minäkään miehen paitoja, eikä ole korkokenkiä 🙂
  Kiitos Ellinoora kannustavista sanoistasi blogissani ja piristysruiskeesta, jonka täältä sinun krijoitukjsistasi löysin!

  Kommentin jätti Leen@ · tiistaina 8. syyskuuta @ 10:23

 • Vilukissi, kuule, eikös kaasoilla ole ikiaikainen oikeus typerehtiä kaikin mahdollisin tavoin, ne ei joudu siitä mihkään vastuuseen, kun niiden tehtävä on järjestää hupia hääväjelle. Elämä opettaa joskus kaasonkin, viisi viikkoa nilkka kipsissä on tehokas konsti.. (Pissismummo toivoo toki, ettei moista kuunaan kelleen tapahdu.)

  Leen@, eiks nii, että niillä kengillä mennään, mitkä jalkaan osuu. Ei oo kengänkoroista naisen elämä kii, sanoo Pissismummo tomerasti.

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 8. syyskuuta @ 11:38

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.