p4260722.JPG

En ehtinyt haravoimaan, poimin käsin hennoilta nupuilta talven kuorman. Nyt ne loistavat sineään taas, lapsuutemme kevätairuet, etelään juurtuneet, kuten mekin.

  • OLen varmaan nähnyt tuon paremmassa kunnossa olevan linnan! Mun mielestä siellä asuttiinkin…voin toki muistaa väärin, omasta matkastani on 16 v. ja kävimme Sveitsissä ja Itävallassakin, joten maastakaan en voi olla täysin varma. Olen aina inhonnut valokuvakansioita, en siis niiden katselua vaan sinne liimaamista ja nyt …valokuvani ovat erittäin typerästi pahvilaatikossa. Monien kuvien takaa puuttuu vuosiluku ja keitä kuvissa on ja samaten se, mistä maasta..että sitä on ollut typerä. Kävimme silloin pitkällä reissulla ja olimme 7:ssa maassa. Italian kuvat ovat ainoita, jotka tunnistan, koska ostin monet kuvat postikortteina.

    Kommentin jätti vilukissi · sunnuntaina 26. huhtikuuta @ 19:34

  • Et turhaan talven kuormaa poistanut. Sinun sinivuokkosi hehkuvat toivoa ja elämän uskoa. Omiani vielä odotan…

    Kommentin jätti erakko · sunnuntaina 26. huhtikuuta @ 21:00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.