Lastu haastoi esittelemään jotain blogia.

Heti tuli mieleeni pikantti blogi, johon olen viehättynyt. Jos haluat jotain tavanomaisesta miellyttävällä tavalla poikkeavaa, pistäydy Haavettaren maailmassa. Saatat päästä herkullisiin ruokakesteihin, kaupunkikierrokselle, kasvihuoneen kukkia ihailemaan tai matkalle saareen. Toisinaan tarina on surullista, toisinaan ryöpsähtelee iloa. Haavetar jakaa löytöjään lukemistaan kirjoista ja kirjoittaa itse hersyvää ajatuspuroa, joka poreilee, kuplii ja polveilee  kevyesti läpikuultavan raikkaana. Haavetarta et löydä blogilistalta, mutta linkki johtaa perille ja luvan esittelyyn olen kysynyt.

Tämä on blogiesittelyhaaste. Esittele yksi valitsemasi blogi lukijoillesi. Kerro millaisia ajatuksia esittelemäsi blogi sinussa herättää. Suosittele blogia jollekin lukijaryhmälle, esimerkiksi miehille, naisille, rakastuneille tai vaikka purjehtimisesta kiinnostuneille. Linkitä kyseiseen blogiin ja haasta toisia jos haluat. Älä haasta esittelemäsi blogin kirjoittajaa, äläkä esittele sinut haastaneen kirjoittajan blogia.

Mieluusti jatkaisin haastetta, en vain oikein pysy perässä ketä on jo haastettu. Oletko esitellyt jo jonkun, Mehtäsielu?  

   


 • Kiitos kauniista sanoistasi, Ellinoora! Sinun lämmin, syvällinen ja monipuolinen blogisi on ollut iloni jo kauan. Kiitos siitäkin!

  Kevätkauniita!

  Kommentin jätti Haavetar · torstaina 5. maaliskuuta @ 22:24

 • Kiitos, Ellinoora, että esittelit Haavettaren blogin. Merkitsin sen suosikkeihini. Suosikeissani on myös Kolmas Huone. Syy on selkeä. Ovat niin hyviä, monella tapaa, molemmat.

  Kommentin jätti Lastu · maanantaina 9. maaliskuuta @ 17:44

 • Kiitos Ellinoora tästä blogista. Sanojesi mukana elän omia juttuja, sinulla on taito kirjoittaa monipuolisesti, herkästi, koskettavasti, liikuttavasti, humoristisesti, analyyttisesti. Löydän ajatuksistasi ja kokemuksistasi paljon yhteistä maailmaa.
  Piti vastata haasteeseen viikonloppuna mutta tuli kaikenlaisia vähemmän mieluisia yllätyksiä, joiden selvittelyyn menee aikaa.
  Yritän kuitenkin vielä vastata jossain välissä.

  Kommentin jätti mehtäsielu · tiistaina 10. maaliskuuta @ 07:50

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.