pb255289.JPG

Puhtaan lumen puisto odottaa leikkijää. Lapsen aikamuoto on tänään. Huomisen jälkeen lapsi on jo toisaalla eikä lumi enää ole puhdasta.

  • hyvin ja ihanasti sanoit…olet oikeassa. Nyt on talvenselkä…voisi sanoa, että tyyntä ja hiljaisuutta ennen muutosta. Katselen juuri ulos ikkunasta ja luonto näyttää kuuraisine puineen siltä kuin se odottaisi jotain tapahtumvaksi. Samanalaiselta kin joskus ennen isoa ukkosta ja sadetta. Mulle on vaikein kuukausi maaliskuu (vaikka olen itse syntynyt maaliskuussa), auringonpaiste ja kimalteva hanki..saa mut surulliseksi. Silloin iskee aina iso kaukokaipuu, jota en pysty selittämään. Siksi rakastankin syksyä ja myrskyjä, on lupa olla sisällä ja piiloutua.

    Kommentin jätti VILUKISSI · sunnuntaina 1. maaliskuuta @ 12:00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.