Esikoinen joukkueineen ajeli hiihtolomallaan tapaamaan sukuaan. Lähtö oli viisaasti ajoitettu niin, että Pikkuritari oli uinaillut takapenkin turvakaukalossa suurimman osan matkaa. Joukkue yöpyi Enolassa, jossa tilaa riittää. Hiihtämässäkin oli kuulemma käyty ja hyvin oli suksi luistanut, varsinkin ylämäissä.

Vanhainkodin hoivaosaston sohvalla istui kolme mummoa, kun joukkue pyyhälsi paikalle. Kaikki ilahtuivat vieraista, ei väliä ketä olivat tulleet katsomaan. Kuvista voi päätellä, että vaikka Isomummo ei aina ollut tarkkaan ottaen perillä, ketä vierailijat olivat, näytti hän hiukka ylpeältä saadessaan pitää Pikkuritaria sylissään.

Esikoisen serkkulassa ilmeni, että toiselle ikävuodelle ehtinyt Pikkuserkku tarkkaili hyvin huolestuneena Pikkuritaria, joka oli nostettu hetkeksi hänen tuoliinsa istumaan. Olihan selvää, että tässä oli nyt oma asema uhattuna, kun äiti ja isosisko innostuivat ihan liikaa touhottamaan Pikkuritarista.

Mummeli ja Vaari saivat ilonsa, kun Esikoisen porukka kotiutui ja tuli kertomaan terveiset ja näyttämään kuvia sukulaisreissulta. Pikkuritari esitteli miten sujuvasti käännytään lattialla selältä vatsalle ja miten siitä voi vielä vaihtaa kätevästi suuntaa sillä aikaa, kun äiti ja isi mussuttavat pannukakkkua kahvipöydässä.

 • Voi miten ihana jakamasi hetki täälläkin päässä!

  Voi näitä Pikkuritareita!

  Ja meitä iloisia Mummuja
  Paappoinemme!

  Kommentin jätti herne · keskiviikkona 25. helmikuuta @ 14:50

 • Sylihetket ovat suloisia! Onhan etuoikeus on olla huomion keskipisteenä paitsi kotona myös Vaarilassa, Mummolassa, Kummilassa, Serkkulassa sekä Enolassa, jaa’a ja onhan vielä tädit ja sedät sekä ystäväperheet… Muilla on omia ja toisten mussukoitakin, mutta meillä Vaarilassa Pikkuritari on maailman ainoa Pikkuritari!

  Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 25. helmikuuta @ 21:03

 • MInäkintaidan ristiä oman pikkuisen mummatettavani, Pyryn, pikkuritariksi, ihanasti kerroit tapaamisestanne.

  Kommentin jätti vilukissi · torstaina 26. helmikuuta @ 16:00

 • Siihen aateliin kyllä mahtuu! Ritari Pyry!

  Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 26. helmikuuta @ 19:03

 • kuulostaapas hienolta!

  Kommentin jätti vilukissi · perjantaina 27. helmikuuta @ 00:31

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.