pc205400.JPG

Ostoparatiiseissa ja tavarataloissa myydään joulua 70{b195221a10a1fd9fb3a5b01a51efd600d33662cb52de181d4366fdfbbc3c5b7a} alennuksella. Odotan joulumme lasta sulasydämin hyräillen Pienen Lampaan laulua: 

”Oli kedolla syntynyt pikkuinen lammas, se hengitti lähellä emoaan. Oli pimeä yö ja se pikkuinen lammas nyt hengitti lähellä emoaan. Se yö oli pienelle ensimmäinen ja tähdet tuikkivat yllä maan. Imi lämmintä maitoa karitsainen ja tähdet tuikkivat yllä maan”

*

Laulun sanat Leena Impiö / Kiitos Pabloolle 

 • Jouluista oloa ja iloa sinulle ja läheisillesi!

  Kommentin jätti vilukissi · maanantaina 22. joulukuuta @ 22:25

 • Eliinoora, kiitos tästä pienestä lampaasta. Se herättää monia hyviä hetkiä eloon, lämpimiä, pehmeitä, muistoja isästä, joka ruokki pientä orpoa karitsaa tuttipullolla.
  Sinulle Ellinoora oikein lämminhenkistä Joulujuhlaa, uuden elämän Iloa, Rauhaa ja Siunausta. Lämpimiä terveisiä myös sille yksinäiselle mummolle, voi, unohdin aivan laittaa joulukortin hänelle, vaikka aiemmin niin suunnittelin.

  Kommentin jätti mehtäsielu · tiistaina 23. joulukuuta @ 07:10

 • Kiitos, ystävät!
  Mehtäsielu, ajattelin soittaa aattoaamuna kaikille torstaimummoille, voin kertoa terveiset tuntemattomalta sulasydämiseltä ystävältäkin!

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 23. joulukuuta @ 11:14

 • Voi kiitos Ellinoora. Unohdin vielä, että joulutoivotukseni koski myös kaikkia Sinun läheisiäsi. Monin lämpimin ajatuksin ajattelen erityisesti äitiäsi, tuntematonta mutta niin tutunoloisen tien kulkijaa. Voimia ja Valoa teille kaikille t. Ani

  Kommentin jätti mehtäsielu · tiistaina 23. joulukuuta @ 19:09

 • Äiti, niin, äiti on siellä.. Vanhainkodin joulu on kaunis ja rauhaisa, kertoivat. Osa minua on siellä hiljaisin hetkin – lasten ja pikkuisen joulunlapsemme täällä ollessa olen kokonaan heidän. Niin täytyy nyt olla. Pyhien mentyä tapaamme, jos Luoja suo.
  Tuntui kipeältä lukea joulumietteitäsi, Ani. Muistetaan toisiamme.

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 23. joulukuuta @ 22:49

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.