”Ihmisen itsensä aiheuttamista ongelmista, kuten maailman talouskriisistä, ei voi syyttää Jumalaa. Pankkikriisit, taantumat ja lamat ovat ihmisten omien korvien välissä. Kriisin aikana ja sen jälkeen maailmassa on yhtä paljon rahaa, taloja, vettä, öljyä, metsää, ihmisiä ja osaamista kuin ennen kriisiä. Raha on ihmiskunnan mahtavin uskonto, mutta sillä on vain se arvo, minkä ihminen sille antaa. Kriisi johtuu huonoista ratkaisuista, yli varojen elämisestä, kilpailusta, paniikista. Ja se voitetaan vain ihmisten päätöksillä ja solidaarisuudella.”  –  Kalevi Lehtinen, evankelista 

 • ”Kriisin aikana ja sen jälkeen maailmassa on yhtä paljon…”
  Tuota itsestäänselvyyttä on aina niin vaikea ymmärtää…

  Kommentin jätti mm · torstaina 13. marraskuuta @ 22:09

 • Nain Aino Suhola kirjassaan ”jos ois joku vaikka Jumala”

  EPÄUSKO
  minä en usko
  että Jumala loi ihmisen
  saattamaan valtion
  kuntien
  ja yritysten
  taloutta tasapainoon

  Tilastot kuulemma kertovat, että ihmiset voivat paremmin vaikeina aikoina. Jos kristillisen lähimmäisyyden voisi saattaa reaaliaikaan, että eimerkiksi antaisi ruokakassin sille, jolta se puuttuu. Tai ottaisi luoksensa sen joka kuuntelijaa tarvitee tai sanoisi hyvän sanan oikeaan aikaan.

  Kommentin jätti Pabloo · torstaina 13. marraskuuta @ 23:30

 • Kalevi Lehtinen on viisas mies.

  Kommentin jätti Ansku · perjantaina 14. marraskuuta @ 00:06

 • Maailmassa on yhtä paljon. Kunpa myös jokaisella olisi yhtä paljon. Miksei me osata jakolaskua?

  Kommentin jätti mehtäsielu · perjantaina 14. marraskuuta @ 06:17

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.