Miessukupuolen ominaisuuksista syntyy naisten kesken paljon puhetta. Miehet itse kuvittelevat, että puhe on siitä, miten vastustamattoman charmantteja ja kyvykkäitä he ovat. Naiset eivät kuvittele. 

Kun puhe kääntyy miehiin – ja sehän kääntyy – naisia alkaa naurattaa tai itkettää. Miehet ovat niin hellyttäviä, niin raivostuttavia, niin ennalta arvattavissa, niin kerta kaikkiaan vastustamattomasti .. miehiä.
 

Miehet puhuvat keskenään myhäillen autoista, politiikasta ja naisista. Saunailloissa ja kaljapullo kourassa miehet saattavat ryhtyä tunteellisiksi, silloin he puhuvat vain naisista.
Jos vaimot ovat seurueessa, miehet jättävät puhumisen heille, varmuuden vuoksi.
 

Joskus miehet epäilevät olevansa naisten mielestä tylsiä. Siksi he ryhtyvät kukkoilemaan, kun naisia on paikalla. Keskenään miehet harvoin kukkoilevat, paitsi ehkä päissään. Naiset kaakattavat kilpaa, jos yksikin kukko on paikalla. Ja vaikka ei olisi.
 

Naiset eivät ajattele seksiä, he unelmoivat. Olipa naisilla seksiä tai ei, unelmia on. Miehet eivät unelmoi, he toimivat. Jos miehet eivät toimi tai edes ajattele seksiä, naiset eivät tiedä  mitä ajatella.
 

Naiset luulevat, että miehet tarvitsevat heitä. Jos mies ei ymmärrä tarvita naista, hänessä on jotain vikaa naisen mielestä. Jos nainen ei ymmärrä miten paljon mies häntä tarvitsee, naisessa on jotain vikaa miehen mielestä.
 

Nykyään naiset ovat alkaneet ajatella ja toimia miesten tavoin. Miehet eivät enää tiedä mitä ajatella. Jos miehet voisivat olla miehiä ja naiset naisia, myös suhteessa toisiinsa, maailma olisi ehkä selkeämpi paikka elää. Tai sitten ei.
 


 

 • :)))))

  Kommentin jätti mm · tiistaina 14. lokakuuta @ 19:11

 • Tuossa on monta nasevaa osumaa, mutta myös pari ohilyöntiä. Kokemuksesta voin kertoa, että saunakaljasta tunteellisiksi tulleina miehet eivät puhu ainoastaan naisista vaan moni muukin asia tulee mieleen. Saattavatpa tulla joskus jopa ”synnintuntoon”.
  Ja kyllä miehetkin unelmoivat, mutta pitävät unelmat useimmiten omana tietonaan, koska maailma on kova unelmia kohtaan.

  Kommentin jätti Ystävämies · keskiviikkona 15. lokakuuta @ 08:39

 • En taida kuulua naisten ryhmään…enkä miesten ryhmään 😉
  Ystäväpiirissä on paljon miehiä ja saunailloissa puhutaan…
  kalastuksesta 😀

  Kommentin jätti Nana · keskiviikkona 15. lokakuuta @ 12:43

 • mm:lle, Ystävämiehellle, Nanalle
  Se on tuo kokemusperäinen elämänviisaus aina kunkin ikiomaa, vai mitä
  :))))) = hytkyvää naurua…

  Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 15. lokakuuta @ 16:16

 • Hytkyttihän tää toki ystävämiestäkin, jäi vaan noi symbolit käyttämättä. Eniten hytkytystä tuli tuosta, että vaimojen seurassa puhuminen jätetään varmuuden vuoksi heille! :)))))))))))))))))))))) Se on niin totta.

  Kommentin jätti Ystävämies · keskiviikkona 15. lokakuuta @ 19:15

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.